Aanvraag

Bij Farmapas kunt u een test direct aanvragen (uw aanvraag wordt intern behandeld door een bij Farmapas aangesloten arts), of via uw (eigen) (huis)arts.


Aanvraagprocedure zorgprofessionals

Het aanvragen van de nieuwe Farmapaspoorten is vereenvoudigd. U hoeft in het vervolg niet meer bij elke aanvraag uw eigen gegevens op te geven, deze zijn na inloggen al voor u ingevoerd. U dient wel eerst een account aan te maken. De nieuwe aanvraagprocedure verloopt als volgt:

Account aanmaken
Via deze link kunt u een account aanmaken. 
Uw registratie zal worden beoordeeld door Farmapas, nadat uw registratie definitief is gemaakt kunt u inloggen met de door u opgegeven gegevens.


Aanvraag doen
Na inloggen navigeert u met behulp van het menu naar Nieuwe test
Vul de gegevens zo compleet mogelijk in.
Klik hierna op Aanvraag afronden om de aanvraag in te sturen. U komt vervolgens op een scherm waar u de mogelijkheid krijgt om de aanvraag te printen.

N.B. Voeg de geprinte aanvraag bij de aanvraagkit alvorens u deze instuurt.

Aanvraagprocedure particulieren

Indien u direct, zonder verwijzing, een test wilt aanvragen, verzoeken wij u vriendelijk via info@farmapas.nl contact met ons op te nemen. Na overleg, ontvangt u van ons een aanvraagformulier, een wangslijmvlies afnamekit met retourenvelop, een toestemmingsformulier en de factuur. Wij verzoeken u dan vooraf te betalen en de factuur zelf in te dienen bij uw zorgverzekeraar.